Сватба в сърцето на Родопите

Тази сватба ми е много любима. Заради мястото, заради младоженците, заради свободата да пресъздам миналото, въобще заради всичко!!! С прекрасната булка Цвети, бяхме в пълна хармония по отношение на идеи, цветя и детайли. Допълвахме се и си помагахме. Цвети, благодаря ти за доверието и свободата!!! Голяма помощ ми беше майката на булката, която осигури чергите, хлопците и множество малки детайли към украсата. Мамо на Цвети, благодаря от сърце!!!
За пръв път рискувах с цветята. И този риск си заслужаваше. Поръчах само една част, а останалото набрах от поляните. А те бяха пълни с цветя и цветове, и всеки ден имаше повече и повече цветя и билки 🙂Времето и то си беше голям риск. Слънцето печеше неуморно през цялото време, но точно малко преди ритуалите да започнат се изсипа порой. Това изобщо не попречи на настроението на сватбарите. Дъждът и мъглата след това създадоха невероятно красив ефект, ще го видите на една от снимките. Беше просто вълшебно!
Щях да забравя храната…всичко беше homemade…много, много вкусно!!!
Пожелах си да видя светулки в гората. Отдавна ги търся и все се оглеждам, но в града няма шанс да се появят. И ето че в деня на сватбата, вечерта в полунощ, когато се прибирахме пеша към къщата, горската кална пътека беше осветена от светулки. Бяха цяло голямо семейство 🙂 Летяха около нас и сякаш се радваха и празнуваха сватбата. А аз сияех 🙂
С прекрасната Вени, от сватбена агенция Черга, екипът й и моите верни помощници, отново пресъздадохме различни кътове по поляната и дълга маса на земята като от филма „Време разделно“ (но в модерен вариант с палети 🙂 Но стига съм писала…усетете емоцията и красотата от снимките.

 Нека те ви разкажат това, за което думите не стигат!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s